Huis gespot? Doe een Bod!

U bent makelaar

Uw belang is het verkopen van de woning van uw cliënt. Ziet uw cliënt een prijsverlaging niet zitten, dan heeft u met BoH een goed alternatief om toch potentiële kopers te vinden voor die woning. Wij hebben een overeenkomst tot samenwerking met Funda waardoor wij de woning kunnen laten opvallen op die site. De woning van uw cliënt wordt getoond op een vrijwillige veiling met Funda veilingkenmerken. Dat doen we met een vanafprijs. Deze vanafprijs is een stuk lager dan de vraagprijs en nodigt daarmee potentiële kopers uit tot bezichtigen van de woning.    

Een geïnteresseerde koper met nog een eigen woning kan ook kopen. De eigen woning is geen hindernis, een potentiële koper kan de eigen woning inruilen. Met inruilen bedoelen wij meteen doorverkopen aan een andere koper. We noemen het inruilen omdat de transacties (verkoop en koop) tegelijk gebeuren. Wij kunnen deze mogelijkheid aanbieden door onze specialisatie in het maken van woningtreinen.

 

Voordelen vrijwillige veiling

  • Werken met een vanafprijs voor het trekken van een groot koperspubliek,
  • Een vanafprijs is tijdelijk, de vraagprijs blijft gehandhaafd,
  • De veiling is elk moment te stoppen,
  • De verkoper blijft de regie houden over de veiling,
  • Biedingen hoeven niet geaccepteerd te worden,
  • Tegen vergoeding kunnen wij woningen van niet NMV makelaars prominent op Funda tonen,
  • Een potentiële koper kan de eigen woning inruilen.

De vrijwillige veiling is een goedkoop alternatief om de juistheid van een vraagprijs te toetsen. Een prijsverlaging kan nauwelijks nog worden teruggedraaid.

Is uw klant een doorstromer en onzeker over de prijs van een aan te kopen woning? Laat hem dan de droomwoning opgeven. Onze kernactiviteit is het maken en afwikkelen van woningtreinen. Voordat uw cliënt een handtekening zet heeft hij precies inzichtelijk wat hij moet bijbetalen of wat hij overhoudt bij verkopen van de eigen woning en tegelijk aankopen van zijn droomwoning.

 

Werkwijze

Als u gebruik wilt maken van een vrijwillige veiling, neem dan contact met ons op. Wij zullen samen met u de werkwijze bespreken. Na overeenstemming met uw cliënt en betaling van de plaatsingsvergoeding door uw cliënt kunnen veilingkenmerken op Funda worden toegevoegd. De plaatsingsvergoeding bedraagt € 199 bij een NVM verkopend makelaar. Een niet-NVM makelaar kan op dezelfde wijze op Funda komen tegen een aanvullende vergoeding van € 395. Neemt u contact met ons op over de mogelijkheden.     

Contact

U komt met ons in contact door een bericht aan info@biedenophuizen.nl of te bellen met 06 1449 5866.