Huis gespot? Doe een Bod!
Makelaar-gegevens
Bieden op Huizen
Zandstraat 15
5391AL Nuland
0614495866

Hiernaast vindt u alle informatie van dit object.

Wanneer de veiling van het object is gestart kunt u direct bieden als u bent ingelogd. Inloggen kan via de knop "inloggen". Mocht u willen bieden op dit object maar u bent nog niet geregistreerd, dan kunt u klikken op "aanmelden" om u te registreren. Aan het bod wat u uitbrengt kunt u gehouden worden, ook al bent u niet de hoogste bieder. De verkoper beslist aan wie hij de woning verkoopt.


Zomerdijk 12

5391AK Nuland, gemeente Den Bosch
startprijs
€ 500.000,- k.k.
Makelaar: Bieden op Huizen
De veiling is afgelopen

UNIEK: elke nog te verkopen eigen woning kunt u bij BiedenopHuizen aanbieden voor inruil. 

Vrijstaand landhuis, type semi bungalow met veel lichtinval en 5 ruime slaapkamers op de 1e verdieping, gelegen op ongeveer 500 meter van het centrum in een rustige woonwijk met veel parkeergelegenheid voor de deur. Nuland behoort tot de gemeente Den Bosch. 

De bebouwing is gerealiseerd in één bouwblok waardoor veel ruimte over is voor groen. Er is een tuin aan de voorzijde en opzij, een ruime achteromgang aan de andere zijkant en een mooie en veel privacy biedende tuin aan de achterzijde. De voorzieningen in de tuin omvatten 2 terrassen, ’n tuinhuis, ’n regeninstallatie en verlichting. De oprit biedt parkeergelegenheid voor 2 auto’s naast elkaar.
.